Kans maken op tickets voor je favoriete festival is heel eenvoudig. In de regel bestaat meedoen aan een actie uit de volgende 3 stappen:

  1. Volg WinFestivalTickets.nl op Facebook & Instagram
  2. Like de Facebook of Instagram post voor deze specifieke winactie. De link vind je op de pagina van de betreffende winactie op deze website
  3. Laat je e-mailadres achter waarop we je de tickets kunnen toezenden als je gewonnen hebt. Ook dit kun je doen op de pagina van de winactie op deze website. Controleer je e-mailadres extra goed, want als er een typfout in zit loop je wellicht je tickets mis als je gewonnen hebt!

Wanneer ontvangen de winnaars bericht?

Op de pagina van elke winactie staat aangegeven op welke dag de winnaars bericht ontvangen. Ook kun je op deze pagina vinden wat de uiterste datum is om mee te dingen om de tickets.

Hoe kan het gratis zijn?

Dat is eigenlijk heel simpel. WinFestivalTickets.nl biedt festivals een mogelijkheid om een breed publiek geïnteresseerd in muziekfestivals aan te spreken. De festivals krijgen hierdoor meer naamsbekendheid. Ze zetten hier graag een aantal gratis tickets tegenover. Sympathiek van ze, hé 😉

Kan ik meedoen aan meerdere winacties?

Jazeker, je kan meedoen aan zoveel winacties als je wilt!